Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

Zestaw słuchawkowy

Porady i tutoriale dla telefonu Nokia E63

Zestaw słuchawkowy

Postprzez elqbenzo » Pt wrz 04, 2009 10:38 am

Wszystkim użytkownikom E63 polecam zestaw słuchawkowy HS-45/AD-54 (słuchawki+pilot), kupiłem na Allegro, odebrałem go wczoraj i uważam, że to bardzo udany zakup.

http://europe.nokia.com/find-products/a ... s-45-ad-54

Wprawdzie na stronie Nokii nie pisze nic na temat współpracy tego zestawu z naszym modelem telefonu, ale działa bez zarzutu (mam wersję softu 110.21.006), regulację głośności oraz zatrzymywanie i zmienianie utworów i stacji testowałem w PowerMP3 i w Visual Radio.
elqbenzo

Re: Zestaw słuchawkowy

Postprzez suchytwardo » Pt wrz 04, 2009 3:34 pm

a chodzi ze standardowym odtwarzaczem.

Ogólnie polecam słuchawki Motorola S9 mam je od 2 lat bateria trzyma 4-5h ciągłego słuchania łączy sie bez większych problemów. Ale jakoś jest naprawdę dobra bass mocny.Do HH ,rapu , house idealne.
W zestawie ładowarka mini usb , zmienne gumki (jedne założone i 2 rodzaje zapakowane)
suchytwardo

Re: Zestaw słuchawkowy

Postprzez petersik » So gru 12, 2009 6:09 pm

Witam !
a jak posiadam od 3 lat słuchawki LG HBS-200 jeżeli chodzi o dźwięk to są rewelacyjne basy super obsługa i wygoda noszenia - zachwyt... niestety maja wadę łamią się tak mniej więcej w połowie od słuchawki do pierwszego zgięcia niestety mój model nie jest wyjątkiem i dzieje się tak z każdymi takimi słuchawkami... trochę kleju i sprawa załatwiona niestety niesmak pozostaje...
petersik

Powrót do Porady, tutoriale