Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

Zaślepka na wejście słuchawkowe - czy można dokupić, gdzie??

Pytania do telefonu Nokia E63, czyli z serii jak to zrobić?

Zaślepka na wejście słuchawkowe - czy można dokupić, gdzie??

Postprzez kumilek23 » Wt paź 20, 2009 5:47 pm

Miałem dziś niefart rano straszny, musiałem do pracy autobusem jechać bo autko u mechanika więc zabrałem słuchawki bo bez muzyki ani rusz, no i stanąłem na przystanku myślałem, że ta zaślepka jakoś przyczepiana jest a tu pyk odskoczyła i nie ma, ciemno jeszcze było (nawet latarka nie pomogła Shock). W związku z tym pytanko czy ktoś może miał podobny problem i udało mu się gdzieś taką zaślepkę zakupić (teraz pewnie będzie się tam gromadził kurz i inny syf którego chciałbym uniknąć) pomocy!!
kumilek23

Re: Zaślepka na wejście słuchawkowe - czy można dokupić, gdzie??

Postprzez wisniatd » So sty 30, 2010 2:26 pm

Ja tą zaślepkę po kupnie telefonu odrazu wsadziłem do pudełka. Nie używam jej wcale. Słuchawki podłączam codziennie więc i tak bym ją zgubił najpewniej w przeciągu tygodnia:) Ja się nie martwię że mi tam syf naleci. Profilaktycznie dmucham w to wejśćie przed każdym wsadzeniem słuchawek. Pewnie to nie pomaga, ale co tam ;) Telefonik normalnie w kieszeni noszę bez pokrowców jedynie jak pracowałem w kurzu (budowa) to trzymałem go w worku. Tak po ok 6 miesiącach używania telefonu nie zauważyłem żebym miał gdzieś kurz wewnątrz obudowy lub żeby słychawki działały gorzej. U mnie wszystko gra, więc nie masz się co martwić.
wisniatd

Re: Zaślepka na wejście słuchawkowe - czy można dokupić, gdzie??

Postprzez Paw55755 » So lut 13, 2010 9:32 pm

a ja sie przejde po salonach bo mam kilka w okolicy gdzie leza fony wyprubowania (przewaznie w erze) i pozbieram troche :P zartuje potrzebuje tylko jedna :)
Paw55755

Powrót do Pytania