Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

Zamiast nazwy kontaktu pojawia sie numer, nie we wszystkich

Problemy z telefonem Nokia E63

Zamiast nazwy kontaktu pojawia sie numer, nie we wszystkich

Postprzez ryga » Wt maja 11, 2010 6:21 pm

Witam!

Mam problem tak jak w temacie z tym, ze nie zawsze sie tak dzieje niektore numery normalnie dzownia tak jak je nazwalem np "Lukasz" a czasem pojawia sie numer telefonu zamiast nazwy dzieje sie tak zarowno jak ktos dzowni i napisze smsa, zawsze przy tych samych kontaktach nie wiem jak to zrobic moze ktos mial ten sam problem i wie jak to ustawic, moze to wina ustawiec, czyta z sim a nie z kontaktow w tel, probowalem juz wszytkiego ksowalem, zapisywalem na nowo kasowalem stare numery ktore skopiowalem z sim i zapisywalem je ponownie i nie bylo tego problemu nie iwem od czego to zalezy.

Prosze o pomoc bo irytuje mnie ten problem.
ryga

Re: Zamiast nazwy kontaktu pojawia sie numer, nie we wszystkich

Postprzez scuner » Pt maja 14, 2010 10:56 am

Może to pomoże:
miałem jeden kontakt, który wyświetlał zawsze numer telefonu zamiast nazwy. Zorientowałem się, że ten sam numer jest przypisany dwóm różnym pozycjom w książce tel. Po usunięciu jednej z nich problem zniknął.
scuner

Powrót do Problemy