Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

Wyrabianie certyfikatu

Porady i tutoriale dla telefonu Nokia E63

Re: Wyrabianie certyfikatu

Postprzez damian8819 » Wt lis 10, 2009 7:52 pm

Obrazek
damian8819

Postprzez montixe » Cz lis 12, 2009 4:59 pm

damian8819 napisał(a):nie wiem co robie nie tak ale nie moge przejsc do punktu gdzie mam wpisac
,,W pozycji gdzie jest cyfra 2 - wpisujemy numer telefonu poprzedzony cyfrą 15 (dokładny opis w poście nr 4)"
ale jak patrze na stronie to pokazuje ze jutro o 1:09 bezie gotowy moj certyfikat.
ale nie mialem tego pkt co napisalem.

bo ta strona wyglada juz inaczej niz na załączonym opisie.
ja wpisałem nr IMEI bez poprzedzania liczbą 15 i adresu e mail nie podawałem (chyba że przy rejestracji ale juz nie pamietam) a certyfikat dostalem po 1,5 godzinie
montixe

Postprzez andre352 » Pn lis 16, 2009 10:30 pm

Ja to nie wiem wogole nie mogę się dostać do tej strony gdzie się wpisuje emei....;/ zalogowany jestem szukam tego, wchodziłem nawet w ten link z opisu a tam tylko jest przycisk cofający do strony głównej, który w dodatku nie działa, a wszystko robie pod IE....mała help by się przydała:) ??
andre352

Postprzez Rekosh » Wt lis 17, 2009 12:21 am

Mam ten sam problem, wszystko robiłem zgodnie z tym co jest podane w pierwszym poście i nic. Nie mogę się dostać do strony, w którym podaje sie imei.
Rekosh

Postprzez andre352 » Wt lis 17, 2009 10:29 pm

To jak pomoże ktoś? dwóch potrzebujących:)
andre352

Postprzez batigoool » Śr lis 18, 2009 3:27 pm

U mnie natomiast pojawia się taki problem: Obrazek
pomarańczowy krzyżyk. Jaka może być tego przyczyna?

Czy nie ma innej możliwości obejścia tych certyfikatów? Jakaś aplikacja jak np E51 aplikacja TRK?
batigoool

Postprzez andre352 » Śr lis 18, 2009 5:46 pm

Tutaj to nie problem kolego, wystarczy że klikniesz na ostatnie pole do wypełnienia(na tym obrazku co przysłałeś)-tam gdzie są te chińskie znaczki- i przepiszesz kod który Ci się tam pojawi ;)
radziłbym korzystać z IE a nie z mozilli bo na mozilli nie łapie coś ta stronka za dobrze :)
andre352

Postprzez batigoool » N lis 22, 2009 2:08 pm

Faktyczni, ehhh muszę nauczyć się chińskiego :) u mnie wszystko poszło gładko, certyfikat dostałem wciągu kilku h. Teraz zabieram sie za hackowanie :D
batigoool

Postprzez baton84 » Śr lut 10, 2010 1:00 pm

Witam,
sorki że odkopuje, ale mam pytanko,
czy ktoś wie oco chodzi z tymi gwiazdkami dla E71? bo potrzebuje właśnie cer dla tego modelu " Model: **For example:E71 "
i co to jest "Remark **For example:John's N97" też nie za bardzo wiem co tu wpisać,
i ostatnie pytanie, czy wrabiane tu certyfikaty są tylko pod aplikacje? czy jeżeli ktoś ma tgz. uwalone certyfikaty w telefonie (np. przy zdejmowaniu sim lock się fon posypał) to te pliki też coś dają?

pozdrawiam,
baton84

Postprzez rutkos » Śr lip 28, 2010 12:31 pm

Witam,

Wiem, że okażę się totalnym laikiem, ale telefon mam od wczoraj i mam jedno pytanie...

O co chodzi z tym certyfikatem???

Przepraszam jeśli kogoś uraziłem tym pytaniem, ale po przeczytaniu Waszych postów wydaje mi się to dość przydatne.

Pozdrawiam
rutkos

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Porady, tutoriale