Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

Witam jako kolejny posiadacz E63

Przywitaj się z użytkownikami forum o telefonie Nokia E63 i napisz coś o sobie

Witam jako kolejny posiadacz E63

Postprzez Nasedo » Pn gru 21, 2009 5:47 pm

Witam,

Z zamiarem zakupienia Nokii E63 nosilem sie od jakiegos czasu. Jednak, nie moglem sie zdecydowac. Nie jest to moj pierwszy telefon z Symbianem, nie jest to moj jedyny telefon.
Poprzednie Nokie z Symbianem jakie posiadalem ostatnio to Nokia E61 oraz Nokia N97. Nokie E61 sprzedalem poniewaz znajomy bardzo ja chcial, Nokia N97 jakos nie zachwycila mnie w dostatecznym stopniu i stwierdzilem, ze nie jest warta swoich pieniedzy i pozbylem sie jej - zostajac bez zadnej Nokii z Symbianem.
Nokie E63 nabylem w sieci Three-UK (oczywisice z simlockiem) wersja softu 200.21.012. Mieszkam na stale w UK wiec zdjecie simlocka zupelnie mnie nie interesuje. Cena telefonu ktora musialem zaplacic to £100. Oczywiscie standardowe wyposazenie - kolor ultramaryna. W telefonie obecnie znajduje sie karta pamieci Sandisk 2GB.
Dlaczego zdecydowalem sie na korzystanie z Nokii E63 w sieci Three? Koniecznosc doladowania £10 raz na trzy miesiace - 5000 minut w sieci (do wykorzystania przez trzy miesiace), 300 SMSow (do wykorzystania przez trzy miesiace), Prawidziwie darmowy SKype oraz Live Messenger - dobry zasieg i szybki internet zarowno w domu i w pracy - czego chciec wiecej?
Nasedo

Powrót do Przedstaw się