Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

Witam i pozdrawiam.

Przywitaj się z użytkownikami forum o telefonie Nokia E63 i napisz coś o sobie

Witam i pozdrawiam.

Postprzez damian8819 » Pn paź 19, 2009 6:59 pm

Co o sobie mogę powiedzieć:
-pleć:męska
-miejsce zamieszkania: Malbork (woj.pomorskie)
-znam się na:komputerach(serwis domowy dla znajomych i rodziny oraz potrzebujących całodobowej pomocy serwisowej),
składam rowery, gram w Plemiona.pl(Świat 22/24)
-studiuje Politologie co pochłania zaraz po pracy najwięcej czasu (masa książek do nauki)
-telefon do celów prywatnych, jako narzędzie do nauki i pracy bo nie chce mi się laptopa taszczyć ze sobą
-Nokie E63 mam od dzisiaj(19.10.2009) ale już 1,5 miesiąca czekałem na ten telefon w Play-iu ale się nie doczekałem i kupiłem w Mix Electronix od ręki. Telefon śmiga aż miło żadnego mulenia ani innych (miałem okazje wcześniej bawić się E51) i o dziwo chodzi lepiej od C902 którego też posiadam ze względu na przydatność aparatu ale nic poza tym.
Bardzo chciałem mieć ten telefon ze względu na jego funkcjonalność.

POZDRAWIAM WĄSKIE GRONO POSIADACZY TYCH TELEFONÓW
I ADMINISTRACJE FORUM
damian8819

Powrót do Przedstaw się