Na wstępie chciałem się przywitać, jestem tu nowy więc wybaczcie jak napiszę coś głupiego. Przeszukałem wiele forów i nie mogę znaleść tematu który odpowiadałby mojemu problemowi. Postaram się jasno przedstawić o co mi chodzi i mam nadzieję że ktoś jasno mi na to odpowie.
Mianowicie:
Posiadam nokię e63:) oraz komputer stacjonarny. W zasięgu telefonu jest sieć wifi z której często korzystam za pomocą telefonu. W komputerze natomiast nie posiadam karty wifi, więc wpadłem na pomysł aby podłączyć się do tej sieci za pomocą telefonu podłączonego kablem USB.
Czy w ogóle jest to możliwe?
Dla "ułatwienia" dodam że kiedy podłączam tel w trybie "połącz komp. z siecią" program Nokia PC Internet Acces przeszukuje telefon i z reguły nie znajduje połączeń, a gdy podłączam tel. w trybie "PC Suite" Nokia PC Internet Acces znajduje mi różne połączenia podpisane: Internet, MMS, WAP... kiedy chcę się połączyć przez jakiekolwiek z tych połączeń i tak nie łączy mnie z internetem.
Natomiast w programie Nokia PC Suit gdy wybieram połączenie to łączy mnie przez WAP
Powtarzam więc pytanie, czy jest możliwe połączenie z siecią WIFI komputera za pomocą Nokii e63, a jeśli tak to co robię źle i jak mam to dobrze zrobić Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich użytkowników forum!