Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

Telefon Kombajn

Zastanawiasz się nad kupnem telefonu Nokia E63? Masz wątpliwości czy go wybrać? Ten dział jest dla Ciebie!

Telefon Kombajn

Postprzez damian8819 » Pn paź 19, 2009 6:08 pm

Otóż jak ktoś ma wątpliwości co do wyboru telefonu to musi się zastanowić do czego ma mu służyć.

Parametry telefonu: http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1480 bardzo dokładne i chyba wystarczające.

Więc nie ma co tu pisać oprócz tego że telefon ma na pokładzie (kilka najistotniejszych i użytecznych):
-Aparat 2.0 mpx z lampą (kamera)
-Slot na karty Micro SD (do 8GB)
-wideo rozmowy
-wifi :D
-bluetooth
-klawiatura QWERTY
-duży ekran 2,36 cala (240x320)
-masa programów jak zip / real / i pakiet biurowy
-przeglądarka internetowa

Powiem tak miałem dużo telefonów i ten jest najlepszy.
A te dużo wygląda tak Ericsson A2628 (2001),Sagem myx-1,SE T630, K310i,LG KG800 Chocolate, K530i (skradziony w tym roku :cry: ), po czym z braku środków kupiłem Nokia 2630 ( i tak się zaczęło), SE C902 James Bond (i tu już niedosyt bo wole Nokie 2630 mimo że prostsza) i dzięki temu modelowi zaczęła się przygoda z Nokią. I w takim przypadku gdzie Aparat 5.0 mpx i dotykowe klawisze do jego obsługi i inna a w sumie żadna reszta bajerów już nie wystarcza chce się czegoś więcej od telefonu to właśnie masz telefon marzeń. Byłem chory na !!prawdziwy telefon!! i porównywałem kilka telefonów: SE P1i (tylko w Orange i w Play-ale brak na magazynie i można czekać rok), Nokia E51 (mniejszy brat E63), Samsung Avila, Nokia N73 Music Edition, SE C702. Ale wszystkie te telefony są płytkie. Cena Jakość Funkcjonalność to szczyt wszystkiego czego można chcieć. Polecam telefon. Dobra inwestycja na teraz i później. Wifi się przyda i net w fonie za darmo. A Hot Spotów coraz więcej.
damian8819

Powrót do Porównaj telefon nokia e63 z innymi