Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

Real Player nie widzi wszystkich plików, nie odtwarza .flv

Problemy z telefonem Nokia E63

Real Player nie widzi wszystkich plików, nie odtwarza .flv

Postprzez taikoubou » Pn mar 15, 2010 10:17 am

Mam taki problem, odtwarzacz nie widzi plików wgranych na karte, jednak widzi pliki przeslane przez bluetooth z komputera, czym oba te sposoby sie róznia i jak to poprawic, ponadto Real Player nie odtwarza niektórych plików .flv oraz mp4...Czy moze to byc problem z wersja tego odtwarzacza?
Zaznaczam ze nie instalowałem zadnych programów typu Coreplayer oraz smartplayer czy jakos tak.
taikoubou

Re: Real Player nie widzi wszystkich plików, nie odtwarza .flv

Postprzez Dezmo » Pt mar 26, 2010 6:44 pm

jednak widzi pliki przeslane przez bluetooth z komputera

Jeśli używasz do transferu danych PcSuite to za pewne dokonuje on jakiejś drobnej konwersji podczas przesylania.

Jeśli zaś chodzi o format flv to znalazlem taki player:
http://www.dotsis.com/mobile_phone/appl ... -opda.html

Pozdrawiam
Wysylam zaproszenia do lockerz. Więcej na www.dezmo87.blogspot.com
Dezmo

Postprzez Dominant » Cz sie 19, 2010 1:55 pm

taikoubou napisał(a):Mam taki problem, odtwarzacz nie widzi plików wgranych na karte, jednak widzi pliki przeslane przez bluetooth z komputera, czym oba te sposoby sie róznia i jak to poprawic, ponadto Real Player nie odtwarza niektórych plików .flv oraz mp4...Czy moze to byc problem z wersja tego odtwarzacza?
Zaznaczam ze nie instalowałem zadnych programów typu Coreplayer oraz smartplayer czy jakos tak.

Czy udalo Ci sie rozwiazac problem z formatem .mp4? mam ten sam niestety..
Dominant

Postprzez kvviatek » Pn paź 04, 2010 4:16 pm

zainstalujcie sobie CorePlayer i wszystko czyta z wyjatkiem .rmvb
kvviatek

Powrót do Problemy