Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

Pytanie przed zakupem E63

Pytania do telefonu Nokia E63, czyli z serii jak to zrobić?

Pytanie przed zakupem E63

Postprzez mbuszek » Śr lip 14, 2010 12:00 pm

Witam, Przepraszam za trywialne dla wielu pytania, ale przed zakupem telefonu E63 chciałbym się upewnić, co do możliwości ustawienia 2 rzeczy:
1. czy mogę ustawić (i pobierać pocztę) z kilku kont pocztowych (typowy POP3...)? Ktoś mi wciskał, że powinienem raczej kupić blackberry ponieważ tylko on obsługuje wiele kont.
2. czy bez problemu można skonfigurować połaczenie WLAN z zabezpieczonym dostępem (na stacjonarnym komputerze karta sieciowe ma ustawiony tryb WPA2-PSK....)

Pozdrawiam,
Mariusz

PS. Pytałem o to konsultanta w salonie ERY, ale rozłożył ręce każąc mi przeczytać sobie instrukcję obsługi
mbuszek

Re: Pytanie przed zakupem E63

Postprzez Nadi » Śr lip 14, 2010 2:14 pm

ad. 1 nie wydaje mi się, jeżeli dobrze szukam, to nie ma tu takiej opcji
ad. 2 u mnie skonfigurowało bez problemu :)
Nadi

Postprzez mbuszek » Śr lip 14, 2010 3:51 pm

Zadzwoniłem do Nokia Polska pytając się o możliwość używania wielu kont pocztowych i miły Pan powiedział, że jest to możliwe poprzez aplikację Nokia Messaging. Zresztą od razu mnie zachęcał do zakupu E72...Moje kolejne pytanie - czy E63 jest sprzedawana z tą aplikacją i czy licencja jest bezterminowa? Zauważyłem, że przy ofercie na E72 (na stronie Nokii) jest teraz dopisek, ze aplikacja ta teraz jest dostarczana z tym telefonem na cały okres użytkowania sprzętu. A jak jest w przypadku E63?
mbuszek

Postprzez Nadi » Śr lip 14, 2010 10:39 pm

nie natrafiłam na nic takiego i nic mi o tym nie wiadomo..
Nadi

Powrót do Pytania