A więc mam moja E63 już jakieś pół roku lecz irytował mnie brak kabla USB i karty pamięci ,po takim czasie znudziły mi się standardowe tematy telefonu wiec postanowiłem je zmienić jak się dowiedziałem trzeba trochę pokombinować z certyfikatami i z hacować telefon postanowiłem tak zrobić ale potrzebowałem do tego kabla USB wiec popędziłem do sklepu z tel i akcesoriami i kupiłem kabel . Na kompie miałem już zainstalowany pakiet PCsuite bo mam jeszcze Nokie N70 więc podłączam E63 i w tel wyskakuje Wybierz tryb USB : wybieram PC Suite i zaczyna się w kompie coś dziać od razu reaguje PCSuite i instaluje szybko jakieś pierdoły po minucie wykrywa Nokie E63 i mam już wgląd do pamięci tel bo karty nie posiadam szczęśliwy rzucam się na google w poszukiwaniu tematów po 5 min klikam w PC Suite i już nie ma powiązania z telefonem instalowałem różne wersje PC Suite i nic nadal po podłączeniu kabla telefon pyta jaki tryb wybrać ,próbowałem każdego po kolei zmieniałem w ustawienia ,przywracałem fabryczne ustawienia i nic PC Suite nie wykrywa Nokii macie jakieś pomysły ??
Sorki ,że tak dużo pisałem ,ale jestem zły bo mam już certyfikat i tematy i program HaloOX2 a komputer nie wykrywa telefonu