Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

PC Suite/Software Updater nie widzi telefonu

Problemy z telefonem Nokia E63

PC Suite/Software Updater nie widzi telefonu

Postprzez kamuisan » Pn mar 08, 2010 9:13 am

Witam!
Od niedawna mam Nokię E63. Postanowiłem, że zaktualizuję soft telefonu..Niestety, program Nokii do update'u nie widzi telefonu(podłączony przez USB, w trybie Ogólny, tryb połączenia - PC Suite). Sprawdzałem, czy połączy się z PC Suite ale efekt był taki sam. Program nie widzi telefonu. Przez bluetooth jest to samo:/ Ktoś może wie o co kaman?? To wina telefonu, czy może jest jakieś dodatkowe zabezpieczenie przy podłączaniu telefonu do komputera??
kamuisan

Re: PC Suite/Software Updater nie widzi telefonu

Postprzez zygmunt90 » N kwi 11, 2010 11:51 pm

A sterowniki zainstalowałeś? Bo wygląda na to, że chyba nie.
zygmunt90

Re: PC Suite/Software Updater nie widzi telefonu

Postprzez severus1986 » Śr maja 26, 2010 4:01 pm

mam to samo i ten sam teraz problem, podłączałem telefom przez bluetooth, urzywałem nokia pc suit, nokia ovi, wszystko działało jak złota, a gdzy przypadkiem ściągnąłem program software updater nagle przestał mi w jaki kolwiek sposób wykrywać telefon, podłączam go przez kabel, przez bluetooth, windows go widzi, łączy się i niby jest ok, ale pc suit nie, i nie mam pojęcia co dalej zrobić, przeinstalowałem te sterownik juz pierdylion razy, prosze o jakąś pomoc...
severus1986

Powrót do Problemy