Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

Pad telefonu

Problemy z telefonem Nokia E63

Pad telefonu

Postprzez gron » Śr lut 17, 2010 10:38 am

Witam
Dzis rano doswiadczyłem ciekawego problemu, być moze ktos sie z tym spotkał lub to przeżył. Jeśli jednak nie, postaram sie opisac co i jak.

- Nie upgrade'owalem softu
- nie instalowalem plikow bez posrednio przed padem, a nawet od dluzszego czasu
- nie hackowalem systemu
- telefon nie upadl
- nie byl zdejmowany simlock

Nokie mam od cos ok roku.

A teraz do rzeczy.
Dzis rano wstalem i okazalo sie ze telefon nie odpowiada na wciasniecie klawiszy. Nie reaguje na probe wlaczenia, poprostu nic.

Proba podłączenia do sprawnej ładowarki rownież nie dala nic, wyjecie oraz włożenie baterii tak samo.
Co ciekawe przestala rowniez dzialac karta sim. Po przełożeniu do innego telefonu nie zostala wykryta (telefon w tej samej sieci).

Coz telefon niose do serwisu, ale ciekawi mnie czy moze ktos juz to przezyl i orientuje sie jakie sa szanse na reklamacje.

Jest to jeden z moich ulubionych telefonow.
Pozdrawiam
Gron
gron

Re: Pad telefonu

Postprzez kkkkkkkkkk11 » Śr cze 02, 2010 9:36 am

i co kolega okazało sie z twoim telefonem co było przyczyna tej awari??
kkkkkkkkkk11

Powrót do Problemy