Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

Teraz jest N maja 20, 2012 2:34 am

News News of Problemy

Site map of Problemy » Dział : Problemy

Problemy z telefonem Nokia E63

Aparat / kamera - jak wyłączyć diodę?

Mam pewien problem. Otóż gdy wyłącze "flesz" w aparacie to nadal świeci dioda :( Nie ważne czy jest jasno czy ciemno - tyczy się to również kamery.. wie ktoś może jak ją wyłączyć? Może powinienem zrobić jakiś upgrade softu? niech ktoś doradzi, bo już odchodzę od zmysłów przy tym telefonie xD
Read more : Aparat / kamera - jak wyłączyć diodę? | Wyświetlone : 801 | Odpowiedzi : 1

rozłacza..

Witam mam oto taki problem z nokia e 63 nabylem jakies 2 tyg temu nowa i na poczatku glownie jak juz padala bateria podczas rozmowy z kims odcinalo mnie jakby tel sam rozłaczal teraz zdarza sie tez to podczas pelnej baterii,prosze o pomoc czy to bledne ustawienie czy sprawa mwadliwego telefonu pozdrawiam
Read more : rozłacza.. | Wyświetlone : 577 | Odpowiedzi : 1

Problem z klawiaturą po upgradzie softu

Po upgradzie softu do 200. cos tam cos tam . mam taki problem z klawiaturą, że "y" zamieniło się z "z" nie mowiąc już o znakach interpunkcyjnych które wymieszały sie tak, że nie da sie w nich polapac. miałem juz takie problkemy z klawiaturą na komputerze i pomagała kombinacja klawiszy ctrl+shift niestety tutaj włącza ona jedynie przewidywanie wprowadzanych wyrazów. ktoś wiec jak sobie z tym poradzic?
Read more : Problem z klawiaturą po upgradzie softu | Wyświetlone : 1446 | Odpowiedzi : 9

Zacinający się odtwarzacz

Witam

Otóż mam problem dość złośliwy i denerwujący nie wiem dlaczego i jak temu zapobiec?
Gdy słucham muzyki i ostatnie 5-15s zacina sie i powtarza 1sek i nigdy nie dochodzi do końca aby zmienić na następną piosenkę i to sie nie dzieje na wszystkich. Wiec prze konwertowałem wszystkie piosenki a problem nie zniknął i jeszcze jedno myślałem że po zaktualizowaniu softa na 200.21.012 zmieni coś lecz byłem w błędzie u odtwarzacz sie nadal zacina.

Jeśli ...
Read more : Zacinający się odtwarzacz | Wyświetlone : 658 | Odpowiedzi : 1

Nie widzi tel

Witam ,ja mam coś takiego , w momencie gdy podłącze kablem tel do kompa pojawia sie wiadomosc na tel ze jest podłączenie ale komputer nie widzi wcale telefonu.Wie ktoś cos na ten temat?Na pewno nie mam zadnych kodo do zablokowania telefonu.
Read more : Nie widzi tel | Wyświetlone : 1022 | Odpowiedzi : 6

wymiana plików przez wi fi

Witam mam takie pytanie cze istnieje taka możliwość wymiany plików przez wi fi
mam swoja siec domowa wi fi telefon się z nią łączy bezproblemowo (mam internet) ale czy da rade wymieniać pliki tak jak miedzy komputerami
Read more : wymiana plików przez wi fi | Wyświetlone : 2106 | Odpowiedzi : 6

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 894 • Liczba wątków: 367 • Liczba użytkowników: 1844

Właściciel serwisu nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników oraz zamieszczane przez nich linki lub inne materiały. Forum Nokia E63 - posiadasz telefon Nokia E63? Szukasz porady, pomocy lub innych materiałów związanych z telefonem Nokia E63? Odwiedź forum telefonu Nokia E63 i dyskutuj - tematy, motywy, aplikacje i gry. com | ems-cologne.com.pl | glassqy.com | świadectwo energetyczne gdańsk | davidtabore.com.pl