Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

Jak włączyć oszczędzanie energii?

Pytania do telefonu Nokia E63, czyli z serii jak to zrobić?

Jak włączyć oszczędzanie energii?

Postprzez jowisz69 » Śr maja 05, 2010 1:45 pm

Witajcie!

Nowe Eseries mają tryb oszczędzania energii polegający na wyłączonym ekranie i migającym klawiszu centralnym. Chciałem włączyć to u siebie, niestety, nigdzie nie mogę znaleźć tej opcji. Teoretycznie powinno się to ustawiać w Narzędzia -> Tematy -> Oszcz. energii, lecz są tyllko 4 opcje do wyboru, żadna nie daje pożądanego efektu (data i godzina, tekst, teraz odtwarzane i animacja). Co ciekawe, w samouczku funkcja ta jest dokładnie przedstawiona:

Nieużywane urządzenie przechodzi do trybu oszczędzania energii, a klawisz Navi zaczyna "oddychać". Oddychanie można wyłączyć w menu "Profile". Wskazówka: przytrzymaj klawisz Navi aby zobaczyć godzinę kiedy urządzenie jest w trybie oszczędzania energii.

W tym problem, że w profilach też niczego nie ma. Wie ktoś może jak włączyć ten tryb? Wyświetlający się cały czas wygaszacz pobiera jednak trochę energii, a jest mi średnio przydatny.
jowisz69

Powrót do Pytania