Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

jak wgrać ponownie system?

Problemy z telefonem Nokia E63

jak wgrać ponownie system?

Postprzez Mickou » N kwi 18, 2010 5:23 pm

Witam,
mam duży problem i zanim skieruje sprzęt do serwisu to chce się dowiedzieć czy można w jakiś domowy sposób wgrać ponownie system? Po wykonaniu aktualizacji kiedy już miałem komunikat że wszystko jest ok odłączyłem sprzęt od kompa (zapewne coś musiałem jeszcze potwierdzić ale nie sprawdziłem) i kiedy ponownie sprzęt wyłączyłem i włączyłem to wyświetla mi taki komunikat : "Włączenie telefonu nie powiodło się. Skontaktuj się ze sprzedawcą".
Mickou

Re: jak wgrać ponownie system?

Postprzez Dezmo » N kwi 18, 2010 8:59 pm

"Twarde formatowanie" przydatne jest w sytuacji, kiedy nie możemy uruchomić telefonu lub restartuje się on bezpośrednio po włączeniu. Twarde formatowanie dostępne jest tylko w telefonach Nokia S60 od wersji 2.0 wzwyż.
Opis: Przy wyłączonym telefonie należy nacisnąć jednocześnie trzy klawisze: zielona słuchawka, 3, * i włączyć telefon. Na ekranie powinien pojawić się napis "formating...". Formatowanie telefonu zajmie kilka minut.

Jest to temat użytkownika suchytwardo i jest w dziale naszego forum kody-symbian-przydatne-t40.html

powodzenia
Wysylam zaproszenia do lockerz. Więcej na www.dezmo87.blogspot.com
Dezmo

Re: jak wgrać ponownie system?

Postprzez Mickou » Pn kwi 19, 2010 9:26 am

Wielkie dzięki!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D
nie widziałem procesu formatowania ale telefon się włączył i o to mi chodziło!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
zapewne przeszedł do ustawień fabrycznych :)
pozdrawiam.
Mickou

Powrót do Problemy