Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

Jak ustawić domyślny punkt dostępu dla wszystkich aplikacji?

Pytania do telefonu Nokia E63, czyli z serii jak to zrobić?

Jak ustawić domyślny punkt dostępu dla wszystkich aplikacji?

Postprzez padregekone » Wt wrz 15, 2009 9:24 pm

Witam,
jak w temacie, czyli jak ustawić domyślny punkt dostępu dla wszystkich aplikacji?
Generalnie chodzi oto aby po włączeniu aplikacji np. Facebook / Youtube telefon albo pytał jaki punkt dostępu wybrać, albo automatycznie szukał jakiegoś hotspota (Wifi). Aktualnie wygląda to mniej więcej tak, że po kliknieciu w Facebook / Youtube telefon łączy się od razu za pomocą era internet (w moim przypadku).
Będe wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
padregekone

Re: Jak ustawić domyślny punkt dostępu dla wszystkich aplikacji?

Postprzez suchytwardo » Śr wrz 16, 2009 6:40 pm

Miałem podobny problem najlepiej skoro nie chcesz w ogóle płacić za usługi ery wejdź w narzędzia ustawienia połączenia punkty dostępu i na internet era czy coś takiego po prostu usuń i następnym razem spyta cię o wifi :)
suchytwardo

Postprzez majes » Pn lip 12, 2010 4:10 pm

Może się włączę do dyskusji ale mam dodatkowe pytanie. Czy wtedy taki blue connect można potem odtworzyć. W moim przypadku chciałbym mieć możliwość korzystać z niego raz na jakiś czas, a z wlana jak jestem w domu więc jeżeli go wykasuje to będzie lipa.
Jakieś pomysły.
majes

Postprzez majes » Cz wrz 23, 2010 7:17 am

Update

Ja po prostu ustawiłem w opcjach blueconnect w ogolnych-punkt dostepu- na- zawsze pytaj.
Nie jest potrzebne wyrzucanie blueconnecta i teraz mam z tym spokój.
majes

Powrót do Pytania