Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

Jak przenieść kontakty???

Problemy z telefonem Nokia E63

Jak przenieść kontakty???

Postprzez Pawelek25 » Cz kwi 08, 2010 1:41 pm

Witam
Otóż wczoraj kupiłem telefon nokia e 63. Chciałbym przenieś swoją listę kontaktów ze starego telefonu (LG k750 ). Niestety staranne czytanie instrukcji nie przyniosło żadnego rezultatu (w moim przypadku oczywiście).
Bardzo prośił bym o pomoc w uporaniu sie z tym problemem.
Pawelek25

Re: Jak przenieść kontakty???

Postprzez EMK » Pt kwi 09, 2010 12:38 pm

Możesz włożyć kartę sim do starego tel. przenieść kontakty na sim a potem sim włożyć do nowej nokii i będziesz miał kontakty;]
albo przesłać przez bluetooth.. jest wiele możliwości..
EMK

Postprzez Pawelek25 » Pn kwi 19, 2010 4:49 pm

Dziekuję za poradę pomogła
Pawelek25

Postprzez wisniatd » N lut 13, 2011 12:55 am

Ja dzisiaj odebrałem moją e63 z serwisu Nokii - wymiana głośniczka. Jak się odda do naprawy to wgrywają od razu najnowszą wersję systemu. No i oczywiście pomijając to że telefon mnie męczy o konfiguracje konta KontaktyOvi po wejściu do kontaktów, to jeszcze za Chiny nie chce skopiować automatycznie kontaktów z sim do pamięci telefonu. Włączałem kilka razy telefon, wyciągałem i wkładałem SIM i nic to nie dało. Musiałem zrobić to ręcznie przez: kontakty>katalog sim>zaznacz wszystko>skopiuj do pamięci telefonu. Dodam że wcześniej telefon nawet nie pytał tylko od razu po włączeniu wszystkie kontakty sim lądowały w pamięci telefonu. Dziwne...
wisniatd

Powrót do Problemy