Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

GPS Garmin - problem

Aplikacje dla telefonu Nokia E63

GPS Garmin - problem

Postprzez batigoool » Wt lis 17, 2009 4:23 pm

Witam,
kupiłem dziś do swojej Noki moduł LD-4W, i zainstalowałem Garmin 5.00.60 z tej peb:
http://peb.pl/programy-nawigacyjne-i-ma ... dla-6.html

postępowałem zgodnie z instrukcją, program zainstalował się, lecz nie uruchamia się. (Włącza się ekran programu a po ok 2sek, wychodzi). Na w/w stronce jest informacja iz program był testowany z E51. Czy może być on nie kompatybilny z E63?
Jakieś pomysły w czym może być problem??

A jakich wy używacie programów do GPS, albo jakie polecacie sprawdzone?
batigoool

Re: GPS Garmin - problem

Postprzez maniakk » Pt gru 18, 2009 11:37 pm

Mam ten sam problem, nawigacja działał mi 3-4 dni a później kaput;/ Też przyłączam się do prośby batigoool o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

batigoool z tego co czytałem to Garmin jest najlepszą nawigacja jaka jest dostępne na nasze Nokie:)
maniakk

Re: GPS Garmin - problem

Postprzez konradonoki » Śr mar 24, 2010 6:53 pm

Mam ten sam program garmin i nawigacja działa bez problemowo z odbiornikiem ld-3w równiez program sygic mobile dobrze działa instalowałem starsze wersje garmin też działają w pana przypadku może trzeba sprubować zainstalować starszą wersje garmin lub sciągnąć tą samą z innego warezu proszę sprawdzić czy też inne aplikacje gry prawidłowo sie uruchamiają i działają
konradonoki

Powrót do Aplikacje