Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

ekran, klawisze skrótów, hakowanie symbiana

Pytania do telefonu Nokia E63, czyli z serii jak to zrobić?

ekran, klawisze skrótów, hakowanie symbiana

Postprzez soap » So paź 17, 2009 3:18 pm

Na początek witam serdecznie użytkowników forum, wasze posty pomogły mi w decyzji o kupnie nokii e63.

Mam serię pytań.

1. Czy to normalne, że ekran 'miga'? Miga tak jakby zmieniał się czujnik światła- jest jasny, nagle robi się ciemny i już tak zostaje. Zmieniłem czujnik światła na maksa, i teraz nie zaobserwowałem póki co znów tych wahań natężenia jasności ekranu.

2. W jaki sposób można spersonalizować klawisze skrótów - te na samej górze ekranu?

3. Czy po hakowaniu symbiana traci się gwarancję?

Pozdrawiam serdecznie,
Krzysiek
soap

Re: ekran, klawisze skrótów, hakowanie symbiana

Postprzez Nadi » Wt paź 20, 2009 12:47 pm

ad.2
menu>narzędzia>ustawienia>ogólne>personalizacja>ekran główny>ustawienia trybu>aplikacje na ekranie głównym>skróty do aplikacji ;))
Nadi

Postprzez metius0 » Cz paź 29, 2009 12:58 pm

ad.1 W mojej noki tez zaobserwowalem miganie ekranu. Ale czujnik ekranu mam na polowie. Wydaje mi sie ze jest to normalne w kazdej e63.
metius0

Postprzez ziomss » Cz paź 29, 2009 5:23 pm

Miganie ? Chyba rozjaśnianie i przyciemnianie, to jest normalne jeśli jesteśmy na słońcu lub tam gdzie jest światło ekran sie rozjaśnia żeby było wszystko dokładnie widać, a gdy jesteśmy w miejsach ciemnych lub gdzie nic nie widać zapala się klawiatura i ekran się zciemnia żeby po oczach nie raził.
ziomss

Postprzez suchytwardo » N lis 01, 2009 10:42 am

ad3. po zhackowaniu traci się formalnie gwarancje ale jeżeli zrobisz format staję sie telefon jak nowy i nie są wstanie wykryć czy coś przed było nie tak.
suchytwardo

Powrót do Pytania