Forum NOKIA E63

Forum dla użytkowników telefonu Nokia E63. Masz telefon Nokia E63? Forum - porady, tutoriale, pomoc, aplikacje, motywy
Promocja językowa LINGO

Błąd systemu-Problem w Odtwarzaczu Muzyki

Problemy z telefonem Nokia E63

Błąd systemu-Problem w Odtwarzaczu Muzyki

Postprzez rzeczek2000 » So kwi 24, 2010 5:14 am

Witam,
Od niedawna w mojej E63 po wejściu w odtwarzacz i kliknięciu "Muzyka" występuje komunikat "Ogólny: Błąd systemu"
gdy biorę "odśwież" telefon nie reaguje.
Mogę jedynie odtwarzać muzykę wchodząc przez "menadżer plików" ale to jest irytujące z powodu braku playlist. Mam zaktualizowany soft do najnowszej wersji. Przywracałem "ustawienia fabryczne" ale nic to nie dało. Problem można powiedzieć powstał samoistnie po wgraniu nowego mp3.
Czy ktoś z was spotkał się z tego typu błędem? Proszę o ewentualne rozwiązanie problemu.
rzeczek2000

Re: Błąd systemu-Problem w Odtwarzaczu Muzyki

Postprzez Dezmo » So kwi 24, 2010 1:15 pm

Witam,
Na początek odpal tel. bez karty pamięci i zobacz czy problem też występuje. Jeśli nie to spróbuj sformatować kartę z poziomu komputera i jeszcze raz skopiować na nią mp3.
Jeśli dalej będzie występowal problem to zostaje hard reset telefonu.

pozdrawiam
Wysylam zaproszenia do lockerz. Więcej na www.dezmo87.blogspot.com
Dezmo

Re: Błąd systemu-Problem w Odtwarzaczu Muzyki

Postprzez Adrianos89 » Pn maja 17, 2010 6:55 pm

Witam chcialem spytac ktory sposob jest najabradziej skuteczny gdyz u mnie dzisiaj tez pojawil sie takowy problem :/ strasznie mnie to irytuje.pomozecie?
Adrianos89

Powrót do Problemy